30 Mart 2022 Çarşamba

BİR NESLİ HAYÂSIZLAŞTIRMAK İSTİYORSANIZ…

 BİR NESLİ HAYÂSIZLAŞTIRMAK İSTİYORSANIZ…

Sizce ne oldu da, şu nesil bu kadar kısa sürede böylesine hayâsızlaştı?
Bunun birçok cevabı olmakla birlikte, bence “tüketilen gıdalar”dan.
Adamlar yiyeceklerin doğasını ve genetik yapısını bozarak insanların karakterlerini/fıtratlarını değiştirmeye çalışıyor ve başta domuz olmak üzere nice haram ve şüpheli hayvandan mamul ürünleri “albenisi yüksek reklamlarla” bize pazarlıyor/yediriyorlar.
Şunu asla unutmayın ki, insanların ahlâkını bozmak isteyen azgın güçlerin bu isteklerini yerine getirebilmelerinin ilk adımı “ekini”, yani insanların gıdalarını bozmaktır.
Şimdi Allah için şu ayeti dikkatlice okuyun:
وَاِذَا تَوَلّٰى سَعٰى فِي الْاَرْضِ لِيُفْسِدَ فيهَا وَيُهْلِكَ الْحَرْثَ وَالنَّسْلَ وَاللّٰهُ لَا يُحِبُّ الْفَسَادَ
“O, iş başına geçti mi yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya, EKİNİ VE NESLİ ifsat etmeye çaba harcar. Allah, fesadı sevmez.”(Bakara, 205)
Dikkat ederseniz ekin ifsadı, yani gıda ifsadı, nesil ifsadından önce zikredilmiştir. Demek ki ekini bozarsan, ardından kaçınılmaz olarak nesil de bozulacaktır.
Bununla beraber zinayı suç olmaktan çıkararak,homolugu destekleyerek,neslin bozulmasını veledi zina nin çoğalmasını Avrupa uyum yasası diye müslümanlara yutturarak bozacaklar,sonrada bozdukları neslin şerrinde bogulacaklardir.
Bu gün öyle bir garabet dönemindeyiz ki, çarşı-pazar demeden erkekler arasında fütursuzca gezen sözüm ona kapalı kazlar, evde bizim çocuklarımızın yanında giymeye hayâ edeceğimiz dar taytlarla, vücut hatlarını aşırı derecede belli eden kıyafetlerle dolaşabiliyorlar.
Bu neden?
Kızmayın ama bence yedikleri domuzlardan, doğası bozulmuş gıdalardan!
İnsan fıtratını bozan gıdaları ve jelatin ve domuzdan mamul benzeri ürünleri her gün yiye yiye artık hayâlarını kaybediyorlar.
Kıskançlığı olmayan tek hayvanın domuz olduğunu duymayanınız yoktur.
Geçenlerde paylaşmıştım; çok tanıdık bir mide ilacının prospektüsünde açıkça domuz içerikli bir maddenin olduğu yazıyordu.
İnsanlarımız bunları peynir-ekmek gibi her gün tüketiyorlar.
Sonuç ne mi oluyor?
İşte, çarşı-pazar gezen bu haya yoksunu kızlar/kadınlar.
O nedenle, Allah için yiyip içtiklerinize dikkat edin ve içeriğinde jelatin olan hiçbir ürünü –sığır jelatini bile dense– asla kullanmayın.
Ve yine insanda karakter bozukluğuna yol açan gıdaları tüketmeyin.
Eğer kullanır ve çocuklarınıza kullandırırsanız, yarın onların da hayâlarını kaybedeceğini aklınızdan çıkarmayın.(Alıntı:Kerim HOCA)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder