3 Nisan 2022 Pazar

ÇOOK AMAAA ÇOOK ÖÖNNNEEEMMMLİİİ

 ÇOOK AMAAA ÇOOK ÖÖNNNEEEMMMLİİİ

NEDEN TAHLİLLERİMİZ TEMİZ ÇIKARKEN HASTA GEZİYORUZ sonrada sizin piskolojiniz bozuk deniyor okuyun m.ulaş Sağlığımızın müthiş şifreleri
Niye hastanede sağlığımızı muayene ettirdiğimizde hepsi iyi çıkıyor ama vücut yinede rahatsız hissediyoruz?
Acı bir hakikat söyleyim:
1. Karaciğer 50% işten çıktığında bile, hastanede muayene ettirdiğimiz de yine normal gözüküyor. 90% işten çıktığından sonra karaciğer yağlanması karaciğer sertleşmesi, karaciğer karın süyü, karaciğer kanseri siroz kist ur tümör sedef egzema vitiligo gibi teşhis çıkıyor.
2. Kan damarlar 30% tıkandığında, sonuç aynı normal gösteriyor. 50% tıkandığından sonra yüksek tansiyon kalp damar varis pıhtı atma diye belirtili teşhis ortaya çıkıyor.
3. Böbrek 50% iltihaplandığında yine normal gösteriyor. İki böbrek aynı işten çıktığından sonra idrardan zehirlenme teşhis veriliyor ve hemen tedavi edilmesi gerektiğini söylüyor. Sonuç.diyalize kadar gidiyor tedavide geç kalınıyor maalesef.
Bizim vücut hastanenin en yüksek teknolojik makinelerinden daha sezgisi artıdır. Dünyanın en mükemmel labaratuarını Rabbim hepimize vermiş belirtileri ile haber veriyor ah bi anlayabilsek O yüzden vücudunuzda meydana gelen gayrı değişmeler size vücudun verdiği en iyi sağlıklı olup olmadığının belirtileridir. M.ulaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder