*Karabaş balı, beyin hastalıklarına iyi gelir,beyin damarlarını açıcıdır.
*Kalp damar tıkanıklıklarına karşı karabaş balı yenmeli.
*Kuyruk yağı romatizma, bel ve boyun ağrılarına iyi gelir.
*Kemik erimesine karşı kuyruk haşlanıp aç karnına yenmeli, eritilip
belden alt kısmına tırnaklara kadar sürülmeli.
*Kudret narı yağı, güzelleştirir, yüzde leke koymaz. İçilir ve
hastalıklı yere sürülürse sedef hastalığını ve kaşıntıları yok eder.
*Ardıç yağı, antibiyotik yerine geçer. Ardıç yağına demiri koysan
eritir, fakat vücuda zarar vermez. Vücuttaki cerahati, iltihabı
çıkarır, temizler. Vücut dengesini temin eder.
*Saf zeytinyağı ve kantaron, iç ve dış kanamaları önler, hücreleri
yeniler, sinir uçlarını tamir eder. Kantaron yağı kanser ağrısını yok
eder.
*Ağrı için ardıç yağı ve kantaron karışımı sürülür.
*Elmayı kabuğuyla yemek yüz güzelliği yapar. Hergün bir organik
elma doktordan uzaklaştırır. 5 elma çekirdeği kırılıp soyulan
kabuklarıyla 2,5 litre suda 15 dk kaynatılıp üç öğün birer bardak
içilirse böbrekleri temizler,3 günde ağrıyı keser,bir haftada
kumu,15-20 günde taşı döker.
*Demlenmesi 20 dk yı geçmeyen Çayı limonla içmek, çayın kan
yapıcı özelliğini yok etmesini önler. Sonraki demlisi kanserojendir.
*Saç güzelliği ve bakımı için kekik suyu ile saçlar yıkanır, dibine
lavanta yağı sürülür.
*Saçlar kekik suyu ile yıkandıktan sonra Kantaron yağı sürülürse
saç diplerindeki cerahat boşalır, dibinden saç çıkar.
*Günlük 21 tane kuru üzüm hafızayı açar. Her birini besmele
çekerek yemeli.
*Çörek otu baş ağrısını keser.
*Sütle kaynatılmış sarımsak bronşiti yok eder,öksürüğü keser.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder