6 Ağustos 2022 Cumartesi

VİTİLİGOYA DENENMİŞ ÖNERİLER...

 VİTİLİGOYA DENENMİŞ ÖNERİLER...

1)Bir bardak zeytin yağına bir çay kaşığı karabiber karıştırıp her sabah aç karnına bir kaşık içiniz.Geçene kadar uygulayınız. Havuç suyu taze sıkılmış her sabah aç karnına bir bardak için. Denenmiştir.Aklınızda bulunsun..
2)Her gün Türk kahvesi en az 3 fincan...40 gün dene sonra ara ver...
3) 21 Gün Sabah akşam bir bardak suya limon damlatarak yarımşar çay kaşığı Boraks ve Karbonat içilir. Coronaya da önlem ve tedavisidir. 21 günden sonra haftada 2 gün içmek yeterli.
4) Yazin ortalarına dogru arazilerde diş otu olur. Önce çicek acar olgunlaştıkca kapanır kurur yumurta şeklini alır. İki litre suya orta boy beş adet atın kaynasın. Sonra soğumaya bırakın. Bir su bardağına doldurup için. Çok şifa bulacaksınız (internetten diş otu yazarak girin hangi hastalıklara deva oldugunu öğrenirsiniz )
5) İstanbul Eminönüde adı ''Büyük Eczane''ye haftada iki gün gelen yaşlı eczacı hanim hastane tahlil sonucunuza göre ilaç yapıyor ve geçiyor.
6) Isırgan otu ve süt blendırda çekin.hastalığın olduğu yere sürün. 2 hafta sonra etkisi başlar. Her gün Havuç suyu da içilmeli..
7) Büyük su bardağı bezelye yıkanıp tülbentte kurutulacak. Öğütülüp 3 AY kahvaltıdan önce bir tatlı kaşığı yenecek. Bittikçe yenisi yapılacak.Lekelerin yok oluşunu göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder