6 Ağustos 2022 Cumartesi

ALLERJİK ASTIM İÇİN TEDAVİLER... ***1)Sabahları tok karnına yarımşar ç

 ALLERJİK ASTIM İÇİN TEDAVİLER... ***1)Sabahları tok karnına yarımşar çay kaşığı Boraks ve Karbonat iç. 21 gün iç 3 gün dinlen sonra tekrarlayarak devam et. Yağ yakıcıdır 7-8ayda 10-15 kilo da verirsin. ***2)3 Kiloluk karpuzun üstten kapağını kes. İçindeki kırmızı kısmı üstten kırmızı renk kalmayana kadar temizle. Temizlediğin Karpuzun içine 1 kg organik tereyağ koy. Sonra Büyük tencereye koy karpuzun üst kısmına bir parmak kalıncaya kadar su koy. Karpuzun kabuğu iyice yumuşayıncaya kadar kaynat. İçinde eriyince boza halindeki tereyağını cam kavanoza dök.Buz dolabına koyma. Oda sıcaklığında da donma olursa Kavanozu içilecek kıvama gelinceye kadar sıcak suyun içine koy erit. SABAHLARI AÇ KARNINA YARIM ÇAY BARDAĞI BURNUNU KAPATARAK TEK NEFESTE İÇ. TEREYAĞ BİTTİĞİNDE ASTIMIN DA BİTECEK. 7-10 GÜNDE TEDAVİN BİTER. İHMAL ETME !

***3)1 Kilo bala 3 aspirin toz halinde ve 5 diş sarımsak ezilerek karıştırılacak.Bir gün bekletilip ertesi gün sabah akşam birer yemek kaşığı yenecek. Bittiğinde göğüs tertemiz olacak. Doktorunuza muayene olabilirsiniz. 3 yaşında çocuk bile astımdan bunla kurtuldu.
***4) 2 kg sarımsağı makinada öğütün.,750 gr bal, 450 gr tereyağ ile birlikte karıştırıp üçünü macun yapın. Sabah aç karnına bir kaşık yiyin. Bir saat su içmeyin. Denenmiştir.
***5)Zencefil- Zerdecal- Hatmiçiceği karıştırılıp içilen çayı mucizedir... Birde Uyumadan 10 dakika önce 5 kaşık ev yoğurduna bir tatlı kaşık Bal karıştırıp ye. Ciğerde iltihap kalmaz... Uygulayan kurtulur... ***6)Dövülerek Kolay toz haline getirmek için 100 gr damla sakızını akşam buzluğa koyup sabah döverek toz halinde cam kavanozda bir litre zeytinyağına koyun. Kapağı kapatıp 9 gün bekletin. 10 günden itibaren karıştırarak aç karnına sabah 2 kaşık akşam 2 kaşık iç bir hafta arayla 3 defa tekrarla astım kalmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder