16 Mayıs 2022 Pazartesi

ZEYTİN YAPRAKLARI Doğal ANTİBİYOTİK Vazifesi Görüyor, ***Zeytin Yaprağı, Mikropları Öldürüyor, Bağırsak Sistemimizi ve Solunum yollarının Çalışmasını Düzene Sokuyor. ***Karaciğeri Koruyor. Yap

 ZEYTİN YAPRAKLARI Doğal ANTİBİYOTİK Vazifesi Görüyor,

***Zeytin Yaprağı, Mikropları Öldürüyor, Bağırsak Sistemimizi ve Solunum yollarının Çalışmasını Düzene Sokuyor.
***Karaciğeri Koruyor. Yapılan Çalışmalarda zeytin yaprağının Karaciğer Yağlanmasını Azaltıcı Etkisi Olduğu Tespit Edilmiştir. Özellikle Alkole Bağlı Karaciğer Yağlanmasına ŞİFA Oluyor
***Sinir Hücrelerini Alzheimer ve Parkinson Hastalıklarından Koruyor.
***E ve C Vitaminlerine Benzerlik Göstererek KALP ve DAMAR Sağlığına Koruyucu Etkiler Gösteriyor. KAN Yağlarını ve Damarlarda PLAKLARIN Birikimini Azalttığı, KALP Kasının Hasarlanmasını Geciktirdiği Ortaya Konmuştur.
***ANTİOKSİDAN İçeriği ile Hücrelerin Genetik Hasarlanmasını Önleyerek, TÜMÖR Oluşumuna Karşı Koruyucu Etki Sağlıyor.
***Zeytin yaprağını, ÇAY Olarak İçilebildiğimiz gibi, SİRKESİNİ yapabilir, Yemeklerin içine Ekleyerek Tüketebiliriz.
***Hepatit B Gibi Virüslere de, Koruyucu Etkisi Olduğu Biliniyor.
Bu Yüzden "ANTİ KANSEROJENİK" Etki Gösterir.
***ZEYTİN YAPRAĞINDA Bulunan Maddelerin,
Cildin üst katmanlarını geçerek Güneş yanığına, erken yaşlanmaya ve cilt kanserine neden olan UVB ışınlarına karşı kalkan vazifesi gördüğü belirlenmiştir.
Gelecekte cilt ve güneş koruyucu kremlerde zeytin yaprağı ekstresi göreceğiz.
***Yapılan araştırmalarda, ZEYTİN yaprakları ile hazırlanan çayın ANTİOKSİDAN Aktiviteyi %22 artırdığı, bağışıklık sistemini güçlendirdiği görülmüştür.
***Zeytin yaprağı KALP damarlarındaki KANIN akışını arttırır, KANIN pıhtılaşmasını düzenler,KAN dolaşımını rahatlatır, KALP rahatsızlıklarını, KALP krizlerini önler.
***Zeytin yaprakları ile Hazırlanan Çay HİDROJEN PEROKSİT dediğimiz DNA’ya zarar veren bileşeni yok eder.
***Tansiyonu düşürür ve vücuttan ödemi atar.
***Zeytin yaprağı KAN şekerinin hızla yükselmesini engeller, ***Tokluk KAN Şekerini Düşürür.
***Zeytin yaprağı, içerisinde bulundurduğu vitaminler ve mineraller,
SİNİR hücreleri için genetiksel bozukluklarını düzeltir.
***Zeytin yaprağı erken yaşlanma ve güneşten gelen zararlı ışınların vücuda verdiği zararları önleyici bir görev yapar
***Zeytin yaprağı çayı KANIN pıhtılaşmasını Önler ve KALP KRİZİ Riskini Azaltıyor. ***İNSÜLİN Direnci Olanlar, Sabah Akşam TARÇINLA Birlikte ZEYTİN YAPRAĞI ÇAYI İçmelidir
KULLANIŞI:
4–5 ZEYTİN Yaprağı,1 adet kabuk tarçın,1 dilim kabuklu limon.
Üzerine kaynattığınız suyu döküp 5 dk kadar demleyin
Günde 2–3 bardak içebilirsiniz. Mandalina kabuğu da kullanabilirsiniz. BULAMAYANA ÜCRETSİZ GÖNDERİRİM...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder