✓ SİRKENCÜBİN
Sirkencübin, hastalıkların % 70 – 80i için faydalıdır.
Sirkencübin, esneklik payı olan bir ilaçtır, hatta hastalık türünü yanlış teşhis etseniz ve bu ilacı verseniz sorun değil. Bu ilacın içeriğini değiştirebilirsiniz. Eğer hastanın sıcaklığı artarsa sirkesini artırırsınız ve eğer soğukluğu artarsa bal oranını artırırsınız.
✓ Sirkencübinin Hazırlanışı :
Sirkencübin hem kanseri tedavi edebilir hem de ufak kaşıntıları.
2 ölçek nane + 1 ölçek sirkeyi on dakika kaynatın ve ılındıktan sonra iki ölçek bal ilave edin.
Bu karışıma genel sirkencübin de deniliyor ve içerken bardağın 1/3ünü sirkencübin geri kalanıysa su ile karıştırıp için.
✓ Sirkencübinin Yararları :
Kolestrolü düşürür, diyabeti, karaciğer yağlanmasını, tansiyonu, yüz ve cilt sorunlarını tedavi eder. Biz sirkencübini bilindik bir içecek olarak camiada yaygınlaştırmalıyız. Ondan daha aşağısı pekmez sirkesidir. Pekmez sirkesinin ölçüsü, sıcak mizaçlı gençler için yarı yarıyadır ama yaşlı kimseler için iki ölçek pekmez ve bir ölçek sirkedir.
Sirkencübinin sirkesi o kadar önemlidir ki düşmanlarımız iştahlanıp yararlarını engellemek istediler.
ÖNEMLİ BİR ANI: İran’dan ilk kez beş kişilik bir grup hacamatta uzmanlaşmak için Fransa’ya gittiler (Doktor Kevseri Bey, Nazımül Eteba, Nurül Hükema, Lokmanül Devle, Edhem). Bu kişiler şöyle anlatır:
Profesör bizim uzmanlık belgemizi imzalamıyordu. Yanına
gittik ve sebebini sorduk, dedi ki: “İran’da sirke ve hacamat hakkında herhangi bir açıklama yapmayacağınıza dair taahhüt edin.”
“Niye?” dedik.
Dedi ki: “Eğer bu ikisi yaygınlaşırsa, hastalık kalmaz ve kliğinize de kimse başvurmaz.”
Sonra düşmanlar sirkeyi bizden alamayacaklarını anladıklarında, doğal sirkeyle oynadılar.
UYARI: Gerekli ölçüde sirke kullanımı ve hacamat hastalıkların kökünü kurutur.
UYARI: Eğer sirke olmazsa, sirke benzeri; limon suyu ve koruk suyu kullanın.
Kaynak : PROF. HÜSEYİN HAYRENDİŞ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder