Şeker hastalığı yanlış beslenmeden oluşan bir hastalıktır.
En büyük sebebi 40 YILDAN BERİ YEDİĞİMİZ HİBRİT BUĞDAYIDIR.
Bir somun ekmeği yediğimiz de en az 10 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER YEMİŞ OLUYORUZ.
Hayatınızdan BUĞDAY ÜRÜNLERİ ve SÜT ÜRÜNLERİNİ ÇIKARIN 6 AYDA ŞEKERİNİZ NORMAL DÜZEYE GELİR.
Bir somun ekmeği yediğimiz de en az 10 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER YEMİŞ OLUYORUZ.
Sütte LAKTOZ denilen bir madde vardır.. Bu madde şeker içerir.
Hibrit buğdayının zararlarını anlatan bilimsel bir kitap
BUĞDAY GÖBEĞİ
yazarı WİLLİAM DAVİS
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder