ŞEKER HASTALARINA KUR
100 Gr.Bugday
100 Gr.Arpa
100 Gr.Çörek Otu
50 Gr.Aci Cam Sakızı
KULLANMA SEKLI
Yukarıdaki miktarlar harman yapilip üzerine 2 Litre su ilave
edilerek ateşte 10 dadika kaynatıldıktan sonra soğutmaya terk
edilecek. Daha sonra ince süzgeçle süzülerek bir cam sürahiye
konulacak.Bu işlemlerden sonra 40 gün süre ile her sabah aç
karnına birer fincan içilecek.40 gün tamamlandıktan sonra 3 gün
daha gün aşir (1 gün içilecek 1 gün içilmeyecek ) içmeye devam
ettikten sonra tedavi süresi tamamlanmış olcaktır.
Bu işlemleren sonra hasta daha önce yemesi yasak olan her şeyi
Allah'in izniyle hastalık tamamen geçmiş olacağından
çekinmeden yiyebilecektir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder