D VİTAMİNİ En çok koyun kuyruk yağında bulunur.
Koyunlar güneş ışığını adeta bünyelerinde depolarlar.
Bugün D vitamini olarak aldığınız ilaçların hammaddesi koyunların kıllarından elde edildiğini biliyor muydunuz?..
Denilenin aksine kuyruk yağı, damar tıkamaz, kolesterol yükseltmez..
Tam aksine damar açar, tıkanıkları dışarı atar...
Kuyruk yağını güvendiğiniz bir kasaptan alarak 1 cm aralığında kuşbaşı doğrayıp, orta hararetli ısıda eriterek elde edebilirsiniz....
Sade kullanmanız daha tesirli olacaktır...Kokusunu ağır bulanlar, içine kakule ekleyerek yumuşatabilirler.
Kemikte katılabilir.
Şahsen ben o sade haliyle severek kullanıyorum...
Yine yaptığınız yemeklere de katarak, D vitamini takviyenizi rahatlıkla sağlayabilirsiniz...
Annem 77 yaşında, anneme kuyruk yağı yedirdiğimden beri , D vitamin değeri yüksek çıkmaya başladı...
Kemikleri biraz daha dinçleşti...
Kuyruk yağı ayrıca çok besleyicidir...
Kuyruk yağı ile yapılan yemek, neredeyse iki öğün yemek yerini tutar...
Kolay acıkmazsınız.
Kemiklerinizde hissettiğiniz ağrıları hafifletir.
Birçok doğal tıp uzmanın rahatlıkla tavsiye ettiği,
Doğal Tıp'da kabul gören bir nimettir...

Alıntı.......Benim annem de kurabiyesini yapar un kurabiyesi gibi düşünelim içine damla sakızı da koyar, üstlerine karanfil batırır , pişince de üzerlerine pudra şekeri serper çok lezzetli olur..
Alıntıdır..
Hatice Bilecen.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder