1 Temmuz 2021 Perşembe

DOĞAL ANTİBİYOTİKLERİN EN GÜÇLÜSÜ: ZERDEÇAL VE BAL KARIŞIMI # ZERDEÇAL-BAL KARIŞIMI TARİFİ: Malzemeler:


1 yemek kaşığı toz zerdeçal

100 gr. bal


Hazırlanışı: Tek yapılması gereken bu iki malzemeyi bir kavanozda karıştırmak


Kullanılışı: Her gün bir yarım yemek kaşığı yenebilir. Karışımı suyla yutabilir veya çaya ya da süte karıştırarak içebilirsiniz.


SOĞUK ALGINLIĞI İÇİN KULLANILIŞI: Yarım yemek kaşığı zerdeçal bal karışımını ilk gün sabah öğlen akşam için. İkinci ve üçüncü gün sabah ve akşam için.


NELERE İYİ GELİR?

1- Soğuk algınlığı ve grip

2- Bakteri ve virüsleri yok etme

3- Boğaz ağrısını giderme

4- Bağışıklık sistemini güçlendirme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder